HOŞGELDİNİZ
Sevgili arkadaşlar üniversitemiz Türkiye'nin en çok fakülte ve yüksekokula sahip üniversitesidir. Ankara merkezde olan Gazi Üniversitesi fakülte ve yüksekokulların yoğunluk gösterdiği merkez yerleşkesi dışında Beşevler, Emek, Maltepe, Gölbaşı, Çankaya, Ostim, Çubuk, Polatlı ve Beypazarı’nda da yerleşkesi bulunan büyük bir şehir üniversitedir.77 bin’i aşan öğrenci sayısı ve 4 bin’i geçen öğretim elemanı sayısı ile Gazi Üniversitesi öğrenci başına düşen öğretim elemanı sayısında dünya standartlarını yakalamış bir üniversitedir.
Türkiye’nin kalkınmasında, gelişmesinde; genç nesillerin akademik ve teknolojik birikiminde önemli rol üstlenen Gazi Üniversitesi eğitimdeki başarısını hem ulusal hem uluslararası alanda kanıtlamıştır. Dünyanın en iyi üniversiteleri sıralamasında ilk 500 içinde yer alan Gazi Üniversitesi, şüphesiz ki ülkemizin de en iyi üniversitelerinden biridir.
Gazi Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı olarak üniversitemize yeni gelen arkadaşlarımıza GAZİ’li olmanın ayrıcalığı ile geçirecekleri mutlu ve güzel bir üniversite hayatı diler, Gazi Üniversitesinin kendilerine hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederiz.

Kamil Kubilay YILDIRIM
Gazi Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı